Verslag Veldrit 2018

's Zaterdagsmiddags 3 november werd de route voor de veldrit uitgepijld. Al snel werd duidelijk dat het parcours er perfect bij lag. De regen van de voorbije week had ervoor gezorgd dat de paden mooi verhard waren en de Platte Baan was ook weer berijdbaar. In een heerlijk zonnetje kon zo het hele parcours van 23-35 en 45 km uitgezet worden.

 

Zondagmorgen was om 7 uur de organisatie met 97 mensen paraat om de 25ste veldrit tot een succes te maken. Het weer werkte weer eens geweldig mee. Een koude start met een heerlijk zonnetje is ideaal voor een veldrit. Dat waren de 931 deelnemers met ons eens en zij genoten dan ook volop van de hier en daar uitdagende route, de uitgebreide ravitaillering en de heerlijke soep achteraf. Ons soepteam dat 25 jaar lang in dezelfde vaste bezetting hun beste (kook-)beentje voorzette is nu al weer gecontracteerd voor de 26ste editie!

Met dat heerlijk bakje soep en hier en daar nog een andere consumptie was het daarna nog een hele tijd gezellig bij Huis ten Halve!

De eerste deelnemer

 

 

Audax Klub Nederland bedankt haar sponsors TD kozijnen, Rullens Bike Totaal,  AVT Motorenrevisie, Huis ten Halve  en Van Krimpen B.V. voor hun bijdrage aan het welslagen van deze veldrit.  Daarnaast ook natuurlijk de fam. Van Loenen voor hun medewerking om een van hun loodsen in te richten als verzorgingsplaats voor onze rustpauze, waardoor onze medewerkers op een beschutte plaats de deelnemers van een drankje en banaan/krentenbol konden voorzien.

Ook bedanken we u voor uw deelname en zien u graag terug bij onze volgende veldtocht op zondag 3 november 2019 of bij een van onze andere zomer- of winteractiviteiten.

  • Door een van de deelnemers is onderweg een zadeltasje gevonden met inhoud. De eigenaar kan zich melden bij ons. Wij zorgen dan dat hij contact kan opnemen met de eerlijke vinder. Als hij dan een beschrijving kan geven van merk en inhoud zal hij het tasje kunnen ophalen c.q. laten opsturen.

De volgende fotoalbums van deze dag kunt u op onze website bekijken: