Verslag Veldrit 2019

Zaterdag 2 november werd vanaf 10 uur de route voor de veldrit uitgepijld.  18 Leden plaatsten in de 8 zones de honderden pijlen om alle deelnemers goed over het parcours te loodsen. Gelukkig bleven hun de felle buien van 's ochtends bespaard en kon zo redelijk droog het hele parcours van 23-35 en 45 km uitgezet worden.

 

Zondagmorgen was om 7 uur de organisatie met 97 mensen paraat om de 26ste veldrit tot een succes te maken. Het weer werkte weer eens geweldig mee. Een koude start met een heerlijk zonnetje is ideaal voor een veldrit. Dat waren de 900 deelnemers met ons eens en zij genoten dan ook volop van de hier en daar uitdagende route, de uitgebreide ravitaillering en de heerlijke soep achteraf.

Met dat heerlijk bakje erwtensoep en hier en daar nog een andere consumptie was het daarna nog tot half 3 gezellig bij Huis ten Halve!

De eerste deelnemer

 

 

 

Audax Klub Nederland bedankt haar sponsors TD kozijnen, Rullens Bike Totaal, Huis ten Halve  en Van Krimpen B.V. voor hun bijdrage aan het welslagen van deze veldrit.  Daarnaast ook natuurlijk Manege Van Loenen voor hun medewerking om een van hun loodsen in te richten als verzorgingsplaats voor onze rustpauze, waardoor onze medewerkers op een beschutte plaats de deelnemers van een drankje en banaan / krentenbol konden voorzien.

Ook bedanken we u voor uw deelname en zien u graag terug bij onze volgende veldtocht op zondag 1 november 2020 of bij een van onze andere zomer- of winteractiviteiten.

 

De volgende fotoalbums van deze dag kunt u op onze website bekijken: