Verslag Veldrit 2003

Meer dan 50 AKN-ers hebben zich ingespannen om de 986 deelnemers een prachtig nieuw parcours voor te schotelen. Dat werd op prijs gesteld, want de organisatie kon na afloop veel complimentjes en bedankjes in ontvangst nemen. Na zoveel voorbereidingen kon er eigenlijk alleen nog door het weer roet in het eten gegooid worden. De voorgaande dagen was er niet al te veel regen gevallen en op zondag bleef het bij een flink aanwakkerende wind en een temperatuur van rond de 10C gelukkig helemaal droog. Na afloop hoefde er dus door de spuitploeg niet al te veel modder van de fietsen gespoten te worden. 
Vanaf 8 uur meldden zich de eerste deelnemers voor de 43 en 23 km en de laatste vertrok om 10:15 uur. De bananen, Red Bull en andere drankjes gingen bij de rust vlot van de hand. Door veel deelnemers werd dankbaar gebruik gemaakt van een van de drie mogelijkheden om onderweg de route te verkorten of een extra lus te rijden. 
Na afloop smaakte de erwten- en tomatensoep zo goed dat er prompt een Michelin-ster aan toegekend werd. Het bleef daarna nog lang gezellig in Huis ten Halve...

Audax Klub Nederland bedankt u voor uw deelname en ziet u graag terug bij onze volgende veldtocht op zondag 7 november 2004 of bij een van onze andere zomer- of winteractiviteiten.

De volgende foto-albums van deze dag kunt u op onze website bekijken: