FEBRUARI 2009

Met 12 man werd er zondag 1 februari een rondje Achtmaal - Nieuwmoer gereden. 7 Man bos gingen het bos in. Na afloop zorgde de jaarlijkse samenwerking van Jan Buijk en Cees van Dongen er voor dat er voor alle deelnemers weer ruim voldoende peestamp met worst was. Christ Couwenbergs kwam, net als woensdag in 't Ossekopke, ook hier bij zijn fietsmakkers op bezoek. Om ondertussen niets van het WK Veldrijden te moeten missen had Jan Buijk de tv op de toog geplaatst, zodat zij Marianne Vos wereldkampioen zagen worden in Hoogerheide.

Zondag 8 februari werd er op de weg een rit gereden rond Roosendaal. de opkomst was weer mooi te noemen met 21 man.Met een temperatuur van een grad of 4 en af  en toe een klein zonnetje was het goed te doen. 3 Man hebben de 40 km wandeltocht van a.s. zondag nagereden, zodat we zaterdag niet voor verrassingen komen te staan. Na afloop was er snert voor de liefhebbers, want het was alweer de laatste rit in ons winterprogramma. Volgende week staat er nog een wandeling op het programma en daarna gaan we op de voorjaarsvergadering vooruit kijken naar het zomerseizoen.

Zondag 15 februari kon er 10, 15, 25 of zelfs 40 km gewandeld worden op het door Henk Verschuren uitgezette parcours. De deelnemers aan de 10 en 15 liepen via een mooie route naar Nispen, waar controleur Simon veel wandelvrienden kon begroeten. Ook de deelnemers aan de 25 en de 40 km liepen naar Nispen, maar zij maakten een uitgebreide omweg via het Ossekopke. Daar zat Theo Jukes om de deelnemers van de nodige stempels te voorzien. Het was jammer dat de weersvoorspellingen zo slecht waren, want vooral op de kortere afstanden blijven de wandelaars dan thuis. De echte wandelaars gaan toch wel van huis, want die weten dat de thuisblijvers vaak ongelijk hebben. Ook vandaag was dat weer zo, want het bleef de hele dag nagenoeg droog. De voorspelde regen en / of sneeuw kwam pas 's avonds rond de schemering.

Toch kunnen we weer terugzien op een geslaagd wandelseizoen. Iedereen die zich ingezet heeft om het tot een succes te maken:

Hartelijk Bedankt voor jullie inzet !

Zondag 22 februari werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Nog voor het Roosendaals kwartiertje om was kon Pierre de vergadering openen en de 78 aanwezige leden begroeten. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van het besprokene:

In de rondvraag komen de volgende punten aan de orde:

Na de vergadering werd een nieuwe groepsfoto gemaakt en werden de toerfietskaarten, nieuwe TEP's en toerboekjes uitgedeeld. Onder het genot van een drankje en een nootje (stond bij binnenkomst al op elke tafel Cees, maar jij was er niet... !) werd er daarna nog terug- en vooruitgeblikt.