JANUARI 2004

Zondag 4 januari werden er door 71 AKN-leden en hun partners de beste wensen voor 2004 uitgesproken. Na een nat voorproefje tijdens de wandeltocht kon het feest om 11 uur beginnen. Pierre opende met een korte terugblik op het afgelopen jaar en maakte de aanwezigen er op attent dat onze club 1 januari 2004 30 jaar bestaat. De bestemming van ons clubweekend werd eindelijk bekendgemaakt (zie onder) en het feit dat de club regenjasjes wil aanschaffen. Daarna was het tijd voor het betere quizwerk. Om de gedachten even helemaal vrij te maken moest er met Frans Bauer de polonaise gedaan worden. Daarna kon er gestreden worden voor de 30 surprises die uitgestald werden. De mensen die buiten de prijzen vielen mochten tenslotte een troostprijs in ontvangst nemen, zodat iedereen met een prijs naar huis kon. Jan Komen voorzag Alfons nog even van een fietskaart van Nederland, zodat Alfons voortaan nergens meer verkeerd hoeft te rijden. Daarna was het woord weer aan de voorzitter, die de clubkampioen en Regelmatigheidskampioen van 2003 bekend maakte. Kees Ruyten slaagde er voor de derde keer in om clubkampioen te worden en Wim Mouws ging met de titel "Regelmatigheidskampioen 2003" naar huis. Tenslotte kon er bij de penningmeester de kledingbonus opgehaald worden en/of nieuwe kleding gekocht worden bij Pierre. Ondertussen verzorgde de familie Buyk de natjes en droogjes in de vorm van koffie, gebak, hapjes en broodjes en wat men verder nog bestelde voor de consumptiebonnen die de penningmeester uitgedeeld had. Iedereen was om 16:00 uur nog niet weg, maar er kon toen al heel tevreden teruggekeken worden op wederom een erg geslaagde Nieuwjaarsreceptie. Voor iedereen die deze middag verhinderd was: de beste wensen voor 2004 en een dikke

 

Klik hier voor de complete uitslag van de Tweede Regelmatigheidsrit

Klik hier voor de complete uitslag van het Regelmatigheidskampioenschap 2003

Klik hier voor de complete uitslag van het Clubkampioenschap 2003

Klik hier voor de foto's van 4 januari

En weer liet het weer ons op zondagmorgen in de steek. Storm en zware regenbuien striemden het Westbrabantse land. Toch reden John van Turnhout en Cees van Sluijs gewoon een rondje op de weg en doken Louis, Willy en Henk samen met ons nieuwe lid John Sebregts het bos in. Zijn eerste deelname op zondag kreeg vooral veel zegen van boven en als toegift een lekke band. Geen pretje bij zo'n weer. Een troost: de volgende keer kan het eigenlijk alleen maar beter gaan!

Een mooiere wandeldag kun je je niet wensen. De wind ging al vlug een stuk liggen en de zon deed haar best om de wandelaars te verwarmen. 60 Mensen gingen voor de 10 km op weg en 107 deden een stapje extra en liepen 15 km. Het merendeel ging echter voor de 25 km: 115 deelnemers kozen voor deze afstand. 24 AKN-ers waren van de partij om hun beste beentje voor te zetten. Op 8 februari verwachten we iedereen weer voor de derde winter-wandeltocht.

Bij een temperatuur van 8C en een lekker winterzonnetje werd het al weer aanlokkelijk om de weg op te gaan. Het mountainbiken gaat zijn laatste weken in en het wordt weer tijd om wat aan de basissnelheid te gaan werken. John mocht dan ook met 8 AKN-ers zijn parcours afleggen. In het bos gingen 14 leden de Rucphense Heide op. Niet zo nat als het bos achter Klavervelden en hier en daar zelfs licht aangevroren, dus dat reed lekker.