februari 2002

Zondag 3 februari was het weer nog steeds maxima-al goed. 21 Leden vertrokken voor de combinatie. Na 40 km fietsen namen 4 leden de kortste weg terug. Tijdens het wandelen haakten 5 deelnemers vroegtijdig af. Daardoor werd de gehele proef maar door 12 leden volbracht. Louis Mouws en Toon Antens, al wekenlang getipt als outsiders voor de laatste 3 km lieten helaas verstek gaan, zodat Cees van Sluijs zonder noemenswaardige tegenstand het clublokaal kon bereiken.

Zondag 10 februari is er in het carnavalsweekend nog druk gewandeld. In totaal 206 deelnemers (46 voor de 10 km, 58 voor de 15 km, 66 voor de 25 km en 36 dapperen voor de 40 km) liepen een prachtig parcours over de Rucphense Heide. De vaste stopplaats was 't Ossekopke, dat voor de langste afstand tot 3 keer toe aangedaan werd. Hier en daar moesten de schoenen ontzien worden door even van het pad af te gaan, maar over het algemeen was het goed te lopen. De starters van 9 uur kregen na een kwartiertje een fikse regenbui over zich heen, maar bleven daarna van verdere buien gespaard.

Zondag 17 februari was het keerpunt van de winteractiviteiten. De laatste rit van het winterprogramma is steevast 50 km op de weg. Het sein voor de in winterslaap verkerende leden om de fiets te pakken en zich aan het vertrek te melden. Liefst 30 man stond in de winterkou te trappelen om te kunnen starten. Ook Jac Willekens was gelukkig weer opgeknapt van zijn ziekte. John had met gemak een rondje van 50 km uitgezet en reed in een gemiddelde van 26,7 km/u rond. Chris zijn ketting vloog er nog even af in een bochtje, waardoor hij ten val kwam, maar verder zonder erg. 

Zondag 24 februari werd de algemene ledenvergadering bezocht door 54 leden. Hier volgen enkele puntjes uit deze vergadering: