JULI 2024

Zaterdag 6 juli was het een onstuimige dag en werd langs de westkust van ons land een zomerstorm voorspeld.
Groep 1 reed de clubrit Alphen met toerleider Toine van Oers 12 man sterk. Over Schijf reden ze boven Klein-Zundert langs naar Rijsbergen. Langs de Galderse Meren reden ze naar Ulvenhout om door de Royaaldreef boven Chaam naar de rust bij het Spoorhuis in Baarle-Nassau te rijden. Na de koffie reden ze onder Chaam langs naar Meersel Dreef en zo door naar Zundert. Over Wernhout reden ze naar Nieuwmoer en over Steenpaal werd de 122 km vol gemaakt. Theo Jukes reed deze rit lek.

Groep 2 zou deze morgen met Toon Antens op stap gaan, maar helaas was Toon vergeten dat hij deze rit had voor groep 2 en was hij 's morgens niet aanwezig bij Huis ten Halve. Hij had zich geconcentreerd op zijn clubrit voor groep 1 op 13 juli naar Oelegem en over het hoofd gezien dat deze rit er nog tussendoor kwam. De 12 aanwezige groep 2 leden hebben bij Huis ten Halve daarop de koppen bij elkaar gestoken en op initiatief van Gerard Mulders werd besloten een rit te fietsen richting Zundert. Over Nispen en Essen reden ze naar Nieuwmoer en zo door naar Achtmaal. Over Wernhoutsburg ging het via Maxburg en Maalbergen naar Zundert. Ze dronken koffie bij Neefs en na de koffie richting Rijsbergen om na Stuivezand weer terug te draaien richting Klein-Zundert. Onder Pannenhoef door reden ze daarna onder Sprundel en Rucphen door naar Schijf en over de Lange Schouw en Horendonk werd de 70 km vol gemaakt.

Zondag 7 juli:
Groep 1 werd door Toon Jansen meegenomen voor zijn Clubrit Willemstad van 70 km. Met 12 personen reden ze via Langendijk naar Oudenbosch om langs Standdaarbuiten en Fijnaart via Helwijk Willemstad op te zoeken. Door de polder ging het vervolgens langs Dinteloorden en Stampersgat langs de Vliet naar Gastels Veer om over Vroenhout door de Tolberg weer bij Huis ten Halve aan te komen.
Groep 2 reed met toerleidster Jolanda van Besouw Kris Kras rondom herberg in den Anker. Over Schijf reden ze boven de Pannenhoef langs naar Rijsbergen en onder Pannenhoef door naar Klein-Zundert. Via de Moerse Bossen reden ze vervolgens door het bos naar Achtmaal. Ze dronken koffie bij De Toekomst en met een lusje richting Schijf reden ze over de Achtmaalsebaan terug naar Roosendaal. Ze reden deze dag 63 km en waren met 11 personen.
Groep 3 reed volgens Henk Verschuren de langste rit van groep 3 'ooit'. Ze reden over Horendonk naar Nieuwmoer en langs Berkenbeek over Braken naar Loenhout. Daar dronken ze koffie bij De Zwaluw. Terug reden ze boven Wuustwezel langs naar het Sterbos en daarna parallel aan de heenweg terug naar Roosendaal. Ze reden maar liefst 53 km en waren met 12 personen.

Groep 1

zaterdag 6 juli

 

Groep 2

zaterdag 6 juli

 

Groep 1

zondag 7 juli

 

Groep 2

zondag 7 juli

 

Groep 3

zondag 7 juli 

Zaterdag 13 juli waren de weersvoorspellingen niet best: een harde westenwind kracht 5 en veel buien hielden de meeste AKN-ers thuis, maar natuurlijk waren er toch enkele die-hards die om half 9 bij Huis ten Halve klaar stonden om te vertrekken.

Groep 1 vertrok met Toon en Toon voor de clubrit naar Oelegem. Aanvankelijk reed de ene Toon nog met een regenjasje aan tot bij Schijf, maar daar ging het al vlug uit. Na de Moerse Bossen reden ze over de Hulsdonkstraat en de Moststraat naar Wernhout. Via Maalbergen werd de A16 overgestoken en reden ze langs Hoogstraten en Rijkevorsel naar Oostmalle. Zoersel en Vorselaar waren de volgende plaatsen voordat ze bij Grobbendonk het Albertkanaal bereikten. Vanaf daar kregen ze de wind pal tegen. Na Massenhoven kwam bij Oelegem na 80 km de verdiende koffiepauze bij De Linde in Oelegem. Daarna moest er nog een stuk wind tegen gereden worden tot aan Schoten. Vanaf daar kregen ze de wind weer van opzij toen ze langs Brasschaat over Mishagen naar het vliegveld van Brasschaat reden. Over Kalmthout, Nieuwmoer en Horendonk maakten ze 132 km vol. Omdat ze verder met niemand rekening hoefden te houden konden ze eens flink doorrijden en maakten de rit af met 28,9 km/u gemiddeld.

Groep 2 vertrok zonder toerleider Gerard, die thuis de bui al had zien hangen (letterlijk en figuurlijk). De groep reed 59 km en de rit ging vanaf Essen langs het spoor naar Wildert, Kalmthout en Heide. Door de Grensstraat ging de rit naar Putte, waar via de Bosweg het dorp links bleef liggen. Een beetje gemiezer maakte dat er niet bij Grenszicht gestopt werd voor koffie. Over de Putseweg en Abdijlaan werd Huijbergen bereikt, waarna achter het vliegveld langs de rit langs Brasserie BOZlust en de Bergsebaan richting Heerle voerde. Omdat het daar weer begon te miezeren werd besloten om de kortste weg terug naar Roosendaal te nemen over de Westelaarsestraat en de Wouwse Hil. De groep bestond deze dag uit 1 persoon, Arnold v.d. Maat.

Zondag 14 juli was het compleet ander weer, al stond er nog wel een zuidwestenwind kracht 3 á 4. Maar de zon scheen, de temperatuur liep snel op naar een graad of 20 en het bleef droog!

Voor groep 1 stond de clubrit Halderberge van Jörgen en Ilse Mathijssen op het programma. Omdat Jörgen nog niet mag fietsen met zijn herstellende sleutelbeenbreuk reed hij de verkenning de dag ervoor met de scooter en kon Ilse waar nodig lekker uit de wind zitten. Deze zondag nam Alfons de honneurs voor Jörgen waar en met een groep van 17 werden de grenzen van Halderberge verkend. Over de Kortendijk vertrokken ze naar Zegge en via Bosschenhoofd, het vliegveld en Hoeven ging de rit al slingerend naar het Gors om zo de buitenkant van Oudenbosch aan te tikken. Over de St. Antoinedijk kwamen ze in Stampersgat en bij het Gastels Veer ging het linksaf naar Oud Gastel. Bij Kuivezand voerde de Nieuwe Weg weer naar Oudenbosch, waarna Zegge en de Kortendijk de groep weer bij Roosendaal brachten. Met een ommetje via de Rozenvendreef en de Kerkweg werd 62 km vol gemaakt en kwamen ze als eerste groep weer terug bij Huis ten Halve.

Ook Cees Mathijssen was weer terug van vakantie en nam groep 2 onder zijn hoede. Met Jolanda en ook nog even Christ als mede-koprijders ging de groep van 14 over de Bergsebaan en de Brembosch naar de Wouwse Hil. Via de Molenzichtweg en de Heimolen reden ze naar de Bergse Plaat waar de Binnenschelde en het Zoommeer aansluiten bij het Schelde-Rijnkanaal. Daar stond de wind aardig tegen, maar vanaf Völckerdorp was het leed geleden. Bij Non Plus Ultra werd na 37 km koffie gedronken; gelukkig net voordat een grote groep van 35 binnenkwam. Via de Kooiweg ging het naar de Plantagebaan en na een ommetje over Essen-Hoek reden ze over de Hollandse Dreef en de Kuilweg terug naar Nispen en Roosendaal.

Groep 3 deed het rustig aan deze keer en reed 13 man sterk slechts 44 km. Over het Everlandwegje en de Brembosch reden ze naar de Wouwse Hil en over de Westelaarsestraat kwamen ze bij het nieuwe snelfietspad richting Bergen op Zoom. Bij de militaire begraafplaats werd de A58 overgestoken en reden ze over de Mastendreef en de Zoomweg naar Wouwse Plantage. Met een lusje Mariabaan-Ouwerveldenweg-Hoeksebaan-Schouwenbaan-Hollandse Dreef kwamen ze na 32 km bij de Bostella waar Tonnie ook op de koffie kwam. Dat doet hij nu nog even op 1 been, maar 23 juli krijgt hij een nieuwe knie en kan hij weer met twee benen meerijden. Terug ging het via de kortste weg naar Roosendaal.

Bij Huis ten Halve mocht Henk weer de knoopcelbatterij van de fietscomputer van Jan Buijk vervangen, iets waarvoor Henk standaard wordt ingeschakeld. Aan het sterk vergeeld display te zien doet Henk dat al tientallen jaren...

Groep 1

zaterdag 13 juli

 

Groep 2

zaterdag 13 juli

 

Groep 1

zondag 14 juli

 

Groep 2

zondag 14 juli

 

Groep 3

zondag 14 juli 

 

Zaterdag 20 juli was het weer tijd voor onze maandelijkse jubileumactiviteit. Deze keer een rit naar café Sport in St. Jozef voor zowel groep 1 als groep 2. Het weer werkte prima mee, want het was een warme zomerdag met temperaturen rond de 30 graden, waarbij 's middags af en toe wat wolkjes voor de zon schoven. Van de voorspelde onweersbuien later in de middag hadden de deelnemers sowieso geen last.

Toerleider Cees Mathijssen vertrok als eerste met groep 1 voor de rit naar St. Jozef met Jan Mulders, Jan Verbocht en Toine van Oers op kop. De laatste 20 km reed Rien van Hooijdonk i.p.v. Jan Mulders nog op kop. Zij waren met 14 leden. Na 26 km waren ze pas in Schijf, want daar reden ze over Nispen, Essen, de Wildert, Nieuwmoer en terug over de Blikstraat, Scham, Ellewaardweg en Hoekvensedreef naar toe. Vanaf daar ging het dan toch in zuidelijke richting over de Scherpenbergsebaan, Moervenstraat en Sprundelsebaan naar Stuivezand. Via de Oekelsebaan en Tolberg werd de A16 overgestoken naar Minderhout. Over Wortel en de Keirschothoeveweg kwamen ze langs Rijkevorsel en het Kanaal Dessel-Schoten na 71 km bij de rust. Daar werd groep 2 afgelost die net de fiets aan het pakken was voor hun terugtocht naar Roosendaal. Gelukkig had Pierre  's morgens al van Alfons doorgekregen hoeveel deelnemers er waren en dat doorgebeld naar St. Jozef, zodat er ook voor groep 1 nog een heerlijke kersenkoek, wafel, advocaatje en 2 consumpties over waren. Toen alles op was kon aan de terugweg begonnen worden, waarbij de vergeten tassen van Willem Edam en Kees de Greef door de toerleider meegenomen werden. Terug reden ze na Rijkevorsel via de Hoge-Putweg, Korenblokweg en Hensebroekweg naar de A16. Over de Neervenweg langs Loenhout door Veldvoort naar Achtmaal en door de Memlingsebrugstraat en Scham naar Horendonk, om over Steenpaal en de Zonnelandstraat weer bij ons clubhuis uit te komen. Op verzoek van de deelnemers werd de terugweg vanwege de warmte korter gereden dan de geplande 120 km. De rit was nu 110 km lang.

Groep 2 reed met Toon Antens naar St. Jozef. Een ritje van 85 km. Vanwege de grootte werd de groep natuurlijk weer gesplitst. Toon en Christ reden op kop in de eerste groep en Ilse en Ad reden bij de tweede groep op kop. In de eerste groep zat 25 man en in de tweede groep 10. Halverwege de eerste etappe kwam Kees de Greef nog naar de tweede groep. De groep reed weg over Schijf en zo door naar de Moerse Bossen. Vandaar reden ze over de Hulsdonkstraat en de Moststraat naar Wernhout. Via Maalbergen werd de A16 overgestoken en reden ze langs Hoogstraten naar  Rijkevorsel. Bij Rijkevorsel kwamen de twee groepen samen bij de oversteek van de Oostmalsesteenweg,  een voorrangsweg. Daar reed Toon verkeerd en daarna bleven de 2 groepen het laatste stukje samen. Bij café Sport waren ze er helemaal klaar voor, alleen hadden ze gedacht dat groep 1 er als eerste zou zijn, maar toch werd de groep snel van alle lekkers voorzien. Na de rust besloten Gerard en Jolanda om een tweede groep te gaan formeren, maar die was toen al net vertrokken, weer met Ad en Ilse op kop. Gerard en Jolanda zaten namelijk op de heenweg in de eerste groep en hadden alleen gezien dat groep 2 als één grote groep samen aankwam bij St. Jozef. Langs het kanaal werden ze opgewacht door Alfons die aan Gerard uitlegde hoe het zat, waarna hun groep alsnog aansloot bij Ad en Ilse. Na St.-Lenaarts reed de groep over de Kloosterstraat en Hensebroekweg over de A16. Daar liet Gerard Loontjens de groep gaan, want zijn accu maakte slecht contact, waardoor zijn ondersteuning steeds uitviel. Op zijn verzoek reed de groep door en hij in zijn eigen tempo naar Roosendaal. De Neervenweg bracht de rest van de groep bij Loenhout en na Braken ging het door de Polderstraat en de Hoofdbaan Wetering door de Maatjes naar Nieuwmoer. Door de Bosweg reden ze naar de Duiventorenstraat. Omdat het voor Rini v.d. Westen iets te hard ging bleef John bij hem en reden ze daar iets korter naar toe. Op de Bosweg sloten ze weer aan en toen de eerste groep van toerleider Toon per ongeluk de Kraaienberg indraaide werd de tweede groep de eerste groep en stuurde John ze over Schriek, Schanker, Essen en Nispen terug naar Roosendaal. De groep van Toon maakte de laatste kilometers vol over de Postbaan, Steenpaal en de Zonnelandstraat.

Zondag 21 juli rond 07.45 uur was er nog een flinke stortbui in Roosendaal. Dit was duidelijk te merken aan de opkomst van onze leden.

Groep 1 reed met Toon Jansen zijn clubrit over de Oesterdam. Door de Tolberg en de Bulkstraat reden ze naar Wouw, om over de Moerstraatseweg, Halstersebaan en Schansbaan de A4 over te steken. Over Kijkuit ging het naar de brug bij Tholen en zo door naar de Oesterdam. Daar stond de westenwind kracht 3 niet echt verkeerd. Daarna reden ze over de Oude Rijksweg en achter Mattemburg door naar de Heimolen. Door de Molenzichtweg en de Bleijdenhoeksestraat ging het tenslotte via de Heistraat en Julianaweg om over Nispen weer terug naar Huis ten Halve te rijden. Zij waren met 5 leden en reden 66 km.

Groep 2 had deze keer 2 toerleiders: Ilse en Cees Mathijssen. Over de Bergsebaan, Brembosch, Wouwse Hil en de Westelaarsestraat reden ze naar de Wouwse Tol. Op het fietspad langs de Zoom reed Christ Schepers lek. Met hulp van Theo en advies van Rian werd de band verwisseld. Na het oppompen bleek de band ook weer lek. Band 3 werd geprobeerd maar daar liep de lucht al uit voor hij op de velg lag. Een nieuw bandje van Rian bracht uitkomst. Voor Christ worden dus 2 lekke banden genoteerd. Over de Plantagebaan ging het naar camping De Meet om zo binnendoor over de Kalmthoutse Heide te rijden. Over de Imkersweg en de Gageltjes werd de koffiestop in De Wildert na 34 km bereikt. Groep 3 zat daar met 9 leden al binnen voor de koffie. Groep 2 reed redelijk kort terug. Zij waren met 5 leden. Groep 2 reed 45 km deze ochtend.

Groep 3 reed met John dus 9 man sterk een ritje van 45 km. Over de Heijbeeksestraat en Heiblok reden ze naar Horendonk om via Jagersrust en de Achtmaalsebaan in Achtmaal uit te komen. Daar ging het naar Nieuwmoer, over de Darm, Handelaar en Zwanenberg naar Kalmthout en daarna parallel aan het spoor naar de Sportvriend in De Wildert. Daar konden ze na 32 km even uitrusten om tenslotte over de Bontstraat, Nolsebaan en Essen door de Nigtestraat en Nispen weer terug te rijden.

Ad van Haperen was iets te laat bij de start. Hij reed op de automatische piloot naar de Bostella. Dacht daar groep 3 aan te treffen maar die zaten enkele kilometers verderop in De Wildert.

Groep 1

zaterdag 20 juli

 

Groep 2

zaterdag 20 juli

 

 

 

 

 

Groep 1

zondag 21 juli

 

 

 

Groep 2

zondag 21 juli

 

Groep 3

zondag 21 juli 

 

In St. Jozef konden de AKN-ers hun bidon met water vullen achter de bar.

Rian had het niet helemaal goed begrepen...

 

Zaterdag 27 juli was het ideaal fietsweer. Zonnig, maar af en toe licht bewolkt, een westenwind kracht 2 en een temperatuur van een graad of 22. Wat wil je nog meer?

Groep 1 reed met Toine van Oers een rondje Veerse Meer van 187 km. Met op kop naast Toine, Alfons, Rien en Toon Jansen reed de groep van 11 over Nispen en de Brembosch over de Westelaarsestraat richting Heimolen, om daar Peter Schoonen op te pikken als 12e man. Achter Mattemburg langs reden ze over de Oude Rijksweg naar Krabbendijke en langs de Oosterschelde buitendijks naar Yerseke. Voor Yerseke werd een korte plaspauze ingelast en reed Rien terug naar Moerstraten om zich voor te bereiden op zijn dernykoers van die middag als gangmaker van Miguel Indurain bij de Volksronde op de Kaai. Herman nam het stokje van Rien over en terwijl onderweg de topografie van Herman bijgespijkerd werd reden ze over Wemeldinge naar het Goese Sas, om daarna de noordzijde van het Veerse Meer te gaan volgen tot Kortgene. Net voor Kortgene passeerde de groep wereldkampioen Mathieu van der Poel (dat wil zeggen: AKN haalde hem niet in maar hij kwam de groep tegemoet) en kon de eerste rust genoten worden bij Eetcafé Messina. Na drie kwartier werd het weer eens tijd om de fiets op te zoeken en via Kamperland, Schotsman en Ruiterplaat kwamen ze bij de Banjaard. Bovenop de dijk hadden ze mooi zicht op de Noordzee en het Veerse Meer. In Veere werden de toeristen vermeden door langs de buitenrand van het stadje naar de sluizen over het Kanaal door Walcheren te rijden. Toen die overgestoken waren konden ze verder langs de zuidkant van het Veerse Meer het fietspad volgen. Gelukkig was het niet al te druk, maar voor de zekerheid werd hier voornamelijk achter elkaar gereden. Bij vliegveld Midden-Zeeland werd het Veerse Meer verlaten, om over Lewedorp naar Heinkenszand te rijden. Over de Kloetingseweg en de Groeweg reden ze daarna binnendoor naar Kapelle, waar bij de herberg de tweede rust was. Daar werden we (weer) hartelijk welkom geheten door de eigenaresse. Her en der werden er op het terras stoelen geronseld, zodat de groep toch buiten kon zitten. De derde etappe ging over de sluizen van Hansweert naar de Westerschelde om die buitendijks te volgen tot Waarde. Ondertussen had Toon vooraan het stokje overgedragen aan Cees Mathijssen. Na het verdronken dorp Valkenisse ( (verdronken in 1682 en archeologisch gezien het belangrijkste verdronken dorp in Zeeland. Het ligt op de slikken vóór de schorren van Waarde, aan de noordkant van de Westerschelde. Het dorp is wettelijk beschermd als archeologisch monument, maar ook fysiek door middel van strekdammen. Uniek voor Nederland.) kon er weer buitendijks verder gereden worden, langs de zeehondjes op de zandplaten tot aan Bath. Door de polder werd de kortste weg naar Roosendaal genomen over Ossendrecht en Huijbergen, Trapke Op (waar Peter de groep verliet). Herman reed bij Wouwse Plantage naar Moerstraten terug en Jan Mulders nam zijn plek nog even in. Na in Nispen nog even met verbazing gekeken te hebben naar een auto die vastzat op de bussluis bij de rotonde kwam de groep weer bij Huis ten Halve aan. Alfons moest toen nog even wind tegen op de fiets naar Rilland om, zoals gepland, zijn Stravarecord aan te scherpen.

Toerleider Gerard Mulders had bij de start de groep van 29 personen voor groep 2 al gesplitst: Hans de Vogt en Wiljan der Kinderen reden samen de 2e groep voor. Over Nispen en de Mariabaan reden ze via de Bleijdenhoeksestraat en de Zoomweg naar het viaduct bij de begraafplaats van Bergen op Zoom. Na dat overgestoken te zijn reden ze over de Heerlesebaan en de Schansbaan over de A4 en zo naar Klutsdorp. Rolaf en de Pelsendijk brachten de groep na 35 km bij de koffiestop bij het Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer. Na de koffie, met hier en daar een Merijntje, vertrokken ze over de Molenweg naar de Heense Molen om daar af te slaan naar Notendaal. Over de Stoofdijk, Koeveringsedijk, Westlandse Langeweg en Witte Ruiterweg reden ze richting Welberg en zo door naar Moerstraten. Met een bochtje via de Hellegatsestraat reden ze over de Grote Spellestraat en de Bulkenaar naar de Brembosch. Over Nispen was er tenslotte in Roosendaal 75 km afgelegd.

Zondag 28 juli was het weer een stralende dag met nog meer zon en iets hogere temperaturen. Deze keer stonden de toertochten van wielercomité Roosendaal op ons programma. In 2 groepen werd er naar de start bij de Distel op de Kade gereden. Voor er vertrokken werd, werd er eerst nog een groepsfoto gemaakt met oud-toprenner Miguel Indurain. Maar liefst 5 maal won hij de Ronde van Frankrijk, Rian werd er allemaal een beetje nerveus van toen ze naast hem op de foto mocht.

Toon Jansen vertrok als eerste groep 6 man sterk voor de afstand van 99 km.
Hierna was het de beurt aan Groep 2 die met 21 leden met toerleider Cees Mathijssen deze dag 59 km reed.
Als laatste Audax-groep vertrok de navigator van groep 3, Jan Buijk, met 15 leden voor 40 km.

Alle afstanden gingen eerst over de Borchwerf naar de Gastelseweg en via Zegge naar het viaduct bij Bosschenhoofd. Achter Rucphen langs werd er naar Sprundel gereden.

Hier ging groep 1 linksaf voor een mooie lus over de Sprundelsebaan en Rijsbergseweg naar Rijsbergen. Na Klein-Zundert reden ze over de Hulsdonkstraat en Moststraat richting Wernhout. De Groenestraat en Kraaiheuvelstraat bracht ze bij Achtmaal, waarna ze over de Roosendaalsebaan en de Lange Schouw naar Horendonk reden. In Nispen volgde nog een lus over de Kuilweg en Ouwerveldenweg naar de Plantagebaan en Huijbergen. Daarna reden ze over Hoogerheide en Woensdrecht naar Korteven om over de Heimolen, de Molenzichtweg en de Westelaarsestraat naar de Brembosch te rijden. Over de Haiinksestraat en langs Rosada ging het tenslotte terug naar de start.

De groepen 1 en 2 reden rechtdoor vanaf Sprundel direct naar Schijf en de Lange Schouw. Na 32 km kwamen beide groepen bij de koffiestop bij Tivoli in Nispen. Groep 3 was hier behoorlijk wat later, want Cees Van Sluijs had onderweg nog lek gereden. Na de koffie reed groep 3 over de Brembosch een kortere weg terug naar de Distel. Pechvogel van de dag was daarbij Cees van Sluijs: een groep van de Molenrijders passeerde net een wandelaar op de plek waar net groep 3 reed. De voorrijder van hen reed vol op Cees die ongelukkig ten val kwam. Een geschaafde elleboog en een pleister op zijn neus waren het gevolg.

Groep 2 reed met 21 leden de laatste lus van Nispen over de Kuilweg en Ouwerveldenweg naar de Plantagebaan en achterlangs het vliegveld van Woensdrecht naar de Molenzichtweg om daar de route van groep 1 weer op te pikken. Pieter van Leijsen reed de rit met Cees op de koppositie.

Groep 1

zaterdag 27 juli

 

Groep 2

zaterdag 27 juli

 

Groep 1

zondag 28 juli

 

Groep 2

zondag 28 juli

 

Groep 3

zondag 28 juli 

 

Voor de start bij de Distel

 

Voor de start bij de Distel

 

Voor de start bij de Distel met Miguel Indurain

 

Voor de start bij de Distel met Miguel Indurain

 

Koffie bij Tivoli

 

Gezellige nazit na afloop bij de Distel