DE afgelopen WEEK:

Zolang de huidige corona-maatregelen van kracht blijven zijn alle clubactiviteiten geannuleerd.

Als je gaat fietsen doe het dan alleen of met maximaal 2 op 1 m afstand!

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en anderen
De anderhalve-meter-maatregel geldt ook (weer) tijdens het samen sporten, voor wielersporters van 18 jaar en ouder. Tijdens het fietsen houd je 1,5 meter afstand tot je clubgenoot/fietsvriend(in) n andere verkeersdeelnemers.
Fiets je samen met een persoon uit hetzelfde huishouden? Dan geldt de 1,5 meter afstand onderling niet. Tot andere verkeersdeelnemers uiteraard wel.
Afstand houden tot andere verkeersdeelnemers is een basisregel die al geldt sinds het begin van de coronaperiode. Lees HIER hoe je op een veilige manier 1,5 meter afstand tot andere verkeersdeelnemers houdt.

Hoe fiets je veilig samen?
Als wielrenner ben je gewend om vlak naast elkaar of dicht op elkaars wiel te fietsen. Toch doen we een beroep op de zelfbeheersing van elke wielersporter: respecteer de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar en anderen, k als je als duo fietst. Dat betekent niet in het wiel van een ander rijden of schouder aan schouder naast elkaar. Het zal even wennen zijn om niet uit de wind te kunnen fietsen, maar zie het als een goede training: uiteindelijk word je er sterker door. Vind je het toch te risicovol om samen te fietsen of vind je het lastig om afstand te houden? Maak solo je kilometers of fiets virtueel samen met je clubgenoten of vrienden en daag elkaar uit tijdens de Fietssport League via Bkool.
 

 IN MEMORIAM KEES BUIJK

11-02-1941 - 19-01-2021

 

Vrijdag 22 januari 2021 bereikte ons het trieste bericht via Ankie Buijk, dat haar vader Kees Buijk is overleden.
Kees is dinsdagochtend 19 januari overleden aan Corona.

Klik hier voor ons In Memoriam van Kees

Rabobank clubactie:

De reanimatiecursus wordt elk jaar in de winterperiode gehouden en ook voor leden volgt een herhalingsles. Ook de vaardigheid in gebruik van de AED wordt beoefend. Voor enkele nieuwe leden start in het voorjaar een nieuwe cursus. De cursus wordt onder auspicin van de Nederlandse Hartstichting verzorgd.

Voor Rabobank is een club zoveel mr dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Audax Klub Nederland bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren. Klik hier voor ons bedankfilmpje.

LEKKE BANDENTROFEE:

Vanwege de coronamaatregelen is het zomerseizoen voortijdig afgebroken. Hier vind je de eindstand van onze lekke bandentrofee.

CLUBWEEKEND 2021:

Voor 2020 hadden we in eerste instantie een driedaagse naar Oudenaarde van 25 t/m 27 april georganiseerd. Vanwege het coronavirus moest deze datum geannuleerd worden.

Na overleg met het hotel hebben wij een nieuw weekend vastgelegd. Het is het weekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 april 2021. Je kunt je opgeven door het inschrijfgeld van 170,- over te maken naar onze penningmeester. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 75,-. De inschrijving sluit 7 maart. Ook je bonuskaart kun je hiervoor inzetten. Hoe hoog je bonussaldo is kun je van tevoren opvragen bij Toon Jansen: helmatoon@home.nl

Hotel Leopold in Oudenaarde bereiken we na 145 km in drie etappes. Rust zal er zijn in Niel en in Aalst. De rit kent geen kasseien en is redelijk vlak. Vertrek om 9 uur en aankomst rond 16:30 uur.  'n Wandelingetje met misschien onderweg wat leuke cafeetjes staat na het diner vast op het programma.

De tweede dag maken we ons lunchpakket en rijden we NIET de bekende heuvels in de omgeving. (In 1997 zaten we in jeugdherberg t Schipke in Geraardsbergen met 5 man op de kamer en kwamen sommige heuvels die dag te vroeg. Gezien de leeftijd van de leden zouden ze nu te laat komen...) We gaan op de fiets naar de wielerbaan in Roubaix. Een rit van in totaal 100 km die dag. Geheel vlak en ook nu weer zonder kasseien. Een rondje op de wielerbaan van Roubaix rijden is toegestaan.

De terugweg op maandag zal 140 km lang worden met 2 rusten, in Berlare en in Antwerpen.

 

 

Voor dit clubweekend hebben zich aangemeld:

 

     
       

 

DE KOMENDE WEEK:

Let op: voorlopig zijn alle activiteiten op woensdag, zaterdag en zondag geannuleerd !

Gefeliciteerd:

Wim Mouws 25 januari 79 jaar
Ad Lambregts 31 januari 73 jaar
     
     
     
     
     
     
     

 

Het WINTERprogramma is HIER op onze site te vinden.