DE afgelopen WEEK:

Zolang de huidige corona-maatregelen van kracht blijven zijn alle clubactiviteiten geannuleerd.

Als je gaat fietsen doe het dan alleen of met maximaal 3 anderen op 1˝ m afstand!

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en anderen
De anderhalve-meter-maatregel geldt ook (weer) tijdens het samen sporten, voor wielersporters van 18 jaar en ouder. Tijdens het fietsen houd je 1,5 meter afstand tot je clubgenoot/fietsvriend(in) én andere verkeersdeelnemers.
Fiets je samen met een persoon uit hetzelfde huishouden? Dan geldt de 1,5 meter afstand onderling niet. Tot andere verkeersdeelnemers uiteraard wel.
Afstand houden tot andere verkeersdeelnemers is een basisregel die al geldt sinds het begin van de coronaperiode. Lees HIER hoe je op een veilige manier 1,5 meter afstand tot andere verkeersdeelnemers houdt.

Hoe fiets je veilig samen?
Als wielrenner ben je gewend om vlak naast elkaar of dicht op elkaars wiel te fietsen. Toch doen we een beroep op de zelfbeheersing van elke wielersporter: respecteer de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar en anderen, óók als je als duo fietst. Dat betekent niet in het wiel van een ander rijden of schouder aan schouder naast elkaar. Het zal even wennen zijn om niet uit de wind te kunnen fietsen, maar zie het als een goede training: uiteindelijk word je er sterker door.
Resumé: de maximaal toegestane groepsgrootte is 4. Vind je het toch te risicovol om samen te fietsen of vind je het lastig om afstand te houden? Maak solo je kilometers of fiets virtueel samen met je clubgenoten of vrienden en daag elkaar uit tijdens de Fietssport League via Bkool.
 

Rabobank clubactie:

De reanimatiecursus wordt elk jaar in de winterperiode gehouden en ook voor leden volgt een herhalingsles. Ook de vaardigheid in gebruik van de AED wordt beoefend. Voor enkele nieuwe leden start in het voorjaar een nieuwe cursus. De cursus wordt onder auspiciën van de Nederlandse Hartstichting verzorgd.

Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Audax Klub Nederland bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren. Klik hier voor ons bedankfilmpje.

LEKKE BANDENTROFEE:

Vanwege de coronamaatregelen is het zomerseizoen voortijdig afgebroken. Hier vind je de eindstand van onze lekke bandentrofee.

DE KOMENDE WEEK:

Let op: voorlopig zijn alle activiteiten op woensdag, zaterdag en zondag geannuleerd !

Gefeliciteerd:

Willem van Nijnatten 23 november 84 jaar
Ina van Krimpen 24 november 73 jaar
Jan Mulders 27 november 71 jaar
     
     
     
     
     
     
     

 

Het WINTERprogramma is HIER op onze site te vinden.