DE afgelopen WEEK:

Zaterdag 18 november vertrokken groep 1 en 2 gezamenlijk. Totaal waren zij met 20 leden. Robert Buyle besloot om als enige een bosritje te maken. Met zwager Cees en schoondochter Ilse op kop ging Cees Mathijssen eerst richting Nispen. Na de Brembos werd er naar Wouw gereden langs Café de Maai en de Boomdijk terug naar Moerstraten. Op het terrein van Vrederust gingen er 4 man aan de koffie. Via de Heide en Klavervelden zijn ze langs het vliegveld en Essen Hoek terug naar Roosendaal gereden. Met 54 km op de teller kwamen ze met de wind in de rug weer terug. Toen de 4 man van groep 2 weer terug waren werd er ook nog gezongen en wel voor Theo Jukes.

Zondag 19 november was er goed naar buienradar gekeken: voor 10 uur moest je niet tussen Bergen op Zoom en Putte zijn, want daar trok een heel regengebied over. Cees en Toon reden daarom over Horendonk naar Nieuwmoer en Kalmthout. Daar reden ze nog een eindje op het parcours van de MTB-tocht van Kalmthout en slingerden ze zich via Heide binnendoor naar Putte. Achter Putte langs reden ze naar Familyland en langs de vliegbasis en Huijbergen naar de Ouwerveldenweg. Daar werden ze ingehaald door "mondharmonica" Jos Dierks, die even als vijftiende man aansloot tot Huis ten Halve.
Groep 2 reed deze morgen met groep 3 mee en vertrok met 10 man, maar bij de Oude Turfvaartsestraat maakte Willy alsnog de oversteek van groep 1 naar groep 3. Met zijn elven reden ze dus naar de Wildert. Ook zij konden de hele ochtend genieten van een heerlijk zonnetje en niet al te veel wind.

Achteraf kon iedereen bij Huis ten Halve kiezen tussen appeltaart of kersentaart, want Jan Buijk vierde zijn 61ste verjaardag en werd daarvoor uit volle borst toegezongen.

BETERSCHAP:

BEDANKJE:

Afgelopen donderdagmiddag 10 november mocht ik na bijna drie weken het ziekenhuis weer verlaten.
De ontsteking van de alvleesklier zal thuis met veel rust verder moeten genezen, dit kan wel enkele maanden duren, dus voorlopig geen fietsen.
Rust houden zal het probleem niet zo zijn, want ik voel mij nog veel moe. 28 November moet ik voor een eerste controle naar het ziekenhuis

Ik wil iedereen bedanken voor de kaarten, mailtjes, whatsapps’s, telefoontjes en bezoeken.

Groetjes en ik hoop snel tot ziens.

Toine van Oers

HET LEKKE BANDENKLASSEMENT

Ook dit zomerseizoen hebben we weer bijgehouden hoe vaak er lek gereden wordt. Degenen met de meeste lekke banden genieten de twijfelachtige eer om hiervoor op de komende jaarvergadering "in het zonnetje gezet" te worden...

 

Misschien kunnen we, in plaats van een troostprijs, de winnaar voortaan een kleine cursus band verwisselen aanbieden?

De eindstand is:

DE KOMENDE WEEK:

DATUM VERTREKTIJD AFSTAND SOORT TOCHT
ZA 25-11 10:00 uur 50 á 60 km Fietstocht
ZA 25-11 09:00 uur   3e Mountain Bike Clinic
’t Appeltje Balsedreef 5 Bergen Op Zoom.
ZO 26-11 09:00 uur 40 km

50 á 60 km

Veldtoertocht

fietstocht

DE VELDRITKALENDER:

Als service voor onze veldritliefhebbers publiceren we hier een overzicht van de veldritten in de omgeving: (Met dank aan Grensloos Toeren)

 
Datum Plaats Locatie Tijd Afstand Organisatie
25-nov-17 Sint-Job in ‘t Goor stadion KFC Sint-Job, Sportveldlaan 08.30-13.00 15/25/45 KFC MB Sint-Job
26-nov-17 Nieuwmoer DBT-Truckdouche, Essensteenweg 86-88 08.00-10.30 25/40 GBS Maatjes i.s.m. Pek&Slik
26-nov-17 Woensdrecht café Non-Plus-Ultra, Grindweg 2 08.30-10.30 30/45 ATB team Sirocco
26-nov-17 Prinsenbeek sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 08.30-10.00 28/48 RTC Prinsenbeek

 

Gefeliciteerd:

Toon Feijns 22 november 77 jaar
Ina van Krimpen 24 november 70 jaar
     
     
     
     

 

Het Winterprogramma t/m februari is HIER op onze site te vinden.